Cases

Bee Interactive Nederland heeft in ruim 20 jaar tijd diverse klanten geholpen met het behalen van hun doelstellingen. Van klein tot groot, B2C tot B2B. Gedurende het groeipad van onze klanten kijken we wat er op een specifiek moment nodig is. Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden van klantcases.

Benscore logo
De Kammieshop
eurobob logo
VRL shop logo
Benscore logo

Benscore

Hoe haalt u het beste resultaat uit allerlei verschillende verkoopkanalen? Als verkoper met een fysieke winkel, online webshop en aanwezigheid op verschillende andere kanalen is enerzijds een flinke uitdaging en anderzijds is juist de gebundelde kracht van on- en offline aanwezigheid ook een sterkte. Op het moment dat uw fysieke winkel stopt te bestaan, is er dus letterlijk en figuurlijk werk aan de webwinkel. Bestaande en nieuwe klanten dienen als ‘pure player’ een te evenaren ervaring en service te krijgen als in de fysieke winkel. Uitdagingen waarvoor eigenaar George Maurik niet is weggelopen. Na strategisch beraad met Bee Interactive en zusterbedrijf e-tailors is de te varen koers uitgezet. Er is hierbij ook nauwlettend gekeken naar interne te optimaliseren processen zoals op gebied van inkoop en voorraadbeheer. Hiervoor zijn verschillende technische upgrades verzorgd via e-bricks. Er is effectief ingezet op SEO en bestaande Google campagnes zijn geoptimaliseerd en uitgebreid. Benscore maakt een sterke omzetstijging door, met mooie nieuwe ontwikkelingen in het verschiet!

Eurobob Logo

Euro BOB

Weleens een (privé)chauffeur nodig gehad? Dan is Euro BOB hoogstwaarschijnlijk een vertrouwde bekende. Zo niet, dan wordt het zeker tijd om eens kennis te maken! Euro BOB biedt in heel Nederland chauffeursdiensten aan onder de labels Euro BOB en YourPrivateDriver. Euro BOB heeft een sterke groei doorgemaakt en ziet ook meer copy cats opduiken. Des te belangrijker is het om de online vindbaarheid op peil te houden en te verbeteren. Bee Interactive heeft Euro BOB geholpen met onder meer SEO-technisch advies, de inzet van SEO voor het verstevigen van belangrijke zoekwoorden posities en het management van SEA. Ook Euro BOB beschikt over een eigen ‘Mijn Bee Interactive’ omgeving om 24/7 op de hoogte te kunnen zijn van voortgang en resultaten. We helpen Euro BOB graag de markt verder te veroveren!

De Kammieshop logo

De Kammieshop

Uit liefde voor kameleons is de Kammieshop geboren. Eigenaren Wilkin en Sam zijn inmiddels bekende gezichten op beurzen en staan bekend om hun eerlijke en goede persoonlijke adviezen. Ook online wil de Kammieshop het beste voor reptielenhouders. Met een breed assortiment aan voedings- en verzorgingsproducten in combinatie met uitstekende service wordt het verschil gemaakt. De Kammieshop is daarnaast exclusief wederverkoper van Pangea Reptile in Europa. Bee Interactive ondersteunt de Kammieshop in de volle breedte. Van SEO-technisch advies tot het realiseren van nieuwsbrieven, social media content, geschreven content en de uitvoer van SEA. Samen gaan we ervoor de groeiambitie te verwezenlijken en de Kammieshop nog verder op de kaart te zetten!

VRL shop Logo

VRLshop

Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen via een eigen webshop? Dat vroeg eigenaar Erdem Vural van VRLshop zichzelf af. Alles begint bij het bouwen van een eigen website, de basis van het geheel. Samen met Bee Interactive heeft Erdem bepaald hoe hij zijn nieuwe webshop zou willen vormgeven. Na uitvoerig overleg is Bee Interactive begonnen met de bouw van de webshop. Hierin zijn allerlei aspecten meegenomen, kijkend naar design en optimale klantbeleving, binnen de mogelijkheden van het startbudget. Na oplevering van de webshop zijn we gestart met de volgende stap, de inzet van online marketing. Hoe gaan we, met elkaar, ervoor zorgen dat zoveel mogelijk klanten VRLshop online weten te gaan vinden. Hierbij hebben gekeken naar de korte, middellange en lange termijn. Een online marketing mix via verschillende kanalen is ingezet, met in eerste instantie een focus op social media marketing. Zo hebben we de ‘look and feel’ van het instagram account verzorgd. Verder is doorlopend gewerkt aan SEO. Ook is SEA ingezet, namelijk Search en Shopping. Al met al kijken we naar een zeer prettige samenwerking die wat ons betreft nog lang mag duren!