SEO

Wilt u beter in zoekmachines gevonden worden?
Het kan frustrerend zijn als u een mooie website of webshop heeft en deze desalniettemin niet zo goed vindbaarheid is als u had gehoopt. Het gaat er uiteraard om, dat u goed gevonden wordt met uw webshop of website in zoekmachines als Google en Bing. Door de inzet van zoekmachine marketing, oftewel SEM (search engine marketing) kan uw vindbaarheid verbeterd worden. Om direct bovenaan getoond te worden in de zoekmachine is het mogelijk gebruik te maken van zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van SEA? Kijk dan op onze SEA pagina.

De inspanningen van SEA leveren betaalde zoekresultaten op. Wilt u (ook) structureel werken aan een betere vindbaarheid voor uw niet-betaalde zoekresultaten? Dan is het is verstandig om met SEO aan de slag te gaan.
SEO werkzaamheden leveren gemiddeld na zo’n 2 tot 3 maanden de eerste resultaten op, dit kan sneller maar ook iets langer duren. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de huidige staat van de webshop of website op de drie hoofdpijlers van SEO, namelijk autoriteit, techniek en content. Ook de benodigde investering voor SEA kan positief beïnvloed worden door SEO, wij leggen dit graag aan u uit!

Werkwijze SEO
Bee Interactive heeft SEO specialisten in huis die u graag verder helpen. Na een eerste inventarisatiegesprek zullen wij starten met een zogenaamde 0-meting van uw webshop of website. Deze 0-meting is een momentopname van de huidige staat van de site. De benodigde werkzaamheden om beter gevonden te worden op bepaalde zoektermen en/of concurrenten wordt hierdoor duidelijk. Wanneer u besluit de werkzaamheden samen met ons op te pakken, maken wij een roadmap voor de benodigde werkzaamheden. De voortgang van de werkzaamheden is indien gewenst altijd inzichtelijk via uw eigen ‘Mijn Bee Interactive’ omgeving. Periodiek bespreken we samen de resultaten en wat deze concreet voor u opleveren. U kunt hier een SEO quick scan aanvragen om een goed startpunt voor gesprek te hebben.

Lokale SEO
Heeft u een fysieke vestiging en wilt u lokaal beter gevonden worden?
Bee Interactive helpt u graag met het inrichten en onderhouden van bijvoorbeeld uw Google Mijn Bedrijf pagina.

Neem nu contact met ons op

Wij zullen uw bericht op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden.


    Bel met Bee interactive
    +31 (0) 858 77 12 53
    Beschikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:30