Meer interactie

Wilt u meer interactie met de bezoekers van uw website, webshop of sociale media? Bee Interactive Nederland helpt u graag met het management van uw platformen.
Wij kunnen ondersteuning bieden met de implementatie van verschillende communicatiekanalen, waaronder (web)chat.

De feitelijke management and monitoring kunnen wij ook voor u verzorgen, denk hierbij ook aan de optie om een online marketing trainee of online marketeer op locatie te kunnen krijgen. Het voordeel is dat de trainee of online marketeer binnen uw organisatie sneller de benodigde kennis van uw product- en/of dienstverlening eigen kan maken. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze agency support. Met onze formule online marketeer kunt u verschillende soorten online marketing ondersteuning gebundeld krijgen in één of meerdere dagdelen per maand.

Naast praktische hands-on support, kunnen we interactie met klanten ook helpen verbeteren door hier vanuit strategisch kader in mee te denken. Zo kunnen wij uw (online) klantreis onder de loep nemen en de nodige verbeterpunten voor bestaande en nieuwe te creëren ‘touchpoints’ met u onder handen nemen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek, neem vandaag nog contact met ons op!

Neem nu contact met ons op

Wij zullen uw bericht op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden.


    Bel met Bee interactive
    +31 (0) 858 77 12 53
    Beschikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:30