Meer omzet behalen

Meer online omzet behalen
Wilt u meer omzet behalen uit uw online verkoopkanalen? Bee Interactive Nederland helpt u graag met het behalen van meer omzet, zowel voor startende online ondernemers als voor gevestigde pure players die meer uit hun online verkoopkanalen willen halen. Ook als u (daarnaast) een fysieke winkel heeft, kunnen wij u helpen meer omzet te genereren.

Meer online omzet met webshop
Wanneer u meer omzet wilt halen uit uw webshop zullen wij starten met een eerste analyse van uw webshop, wilt u deze binnen 24 uur hebben? Vraag deze dan aan via onze quickscan. Of u nu startend bent of een tijdje onderweg, wij zullen op basis van uw situatie ervoor zorgen dat we de juiste online marketing middelen inzetten om tot een realistische omzetgroei te komen. Naast een technische analyse van uw webshop kunnen wij onder meer verbeterpunten voor de online klantreis in kaart brengen en periodiek concurrentieanalyses uitvoeren. Op basis van de bestaande of op te stellen marketingstrategie zullen wij werken met de inzet van bijvoorbeeld SEA, SEO en/of e-mailmarketing. Onder SEA valt ook de mogelijkheid voor het inzetten van Shopping campagnes.

Meer omzet met marketplaces
Verkoopt u via marketplaces naast uw webshop? Ook voor het verkopen op de diverse marketplaces bieden wij ondersteuning aan. Verkoopt u al via marketplaces en heeft u nog geen webshop en zou u deze wel willen hebben? Wij kunnen een webshop-oplossing aanbieden voor kleine tot grotere budgetten, afgestemd op uw behoefte. Van een WooCommerce webshop tot een EBRICKS webshop op basis van Magento, deze laatste kunnen wij aanbieden via ons zusterbedrijf e-tailors.

Meer omzet met Social Commerce
Het verkopen via de verschillende sociale platformen neemt al een tijdje steeds meer serieuze vormen aan. Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten van bijvoorbeeld Facebook en Instagram Shopping, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer omzet met e-mail marketing
De inzet van e-mail marketing is een uitstekende manier om tegen relatief lage kosten meer omzet te genereren. Bee Interactive kan u helpen een e-maillijst op te bouwen of verder uit te breiden. Indien u nog niet gestart bent met e-mailmarketing kunnen wij u helpen met het inrichten van uw accounts. Wij bieden onder andere ondersteuning aan voor Mailchimp en Mautic. Ook het verder uitbreiden van uw e-mailcampagnes behoort tot de mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan vergeten winkelwagentjes, segmentatie op klantgroepen en heractivatie.

Neem nu contact met ons op

Wij zullen uw bericht op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden.


    Bel met Bee interactive
    +31 (0) 858 77 12 53
    Beschikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:30