Over ons

Online marketing bureau gevestigd in Zaltbommel (Gelderland)

Ons online marketing bureau in Zaltbommel bestaat al ruim 15 jaar (voorheen gevestigd in Tiel). Wij zijn een full-service online marketing bureau met een partner in websitebouw en alle andere technische aspecten gerelateerd aan uw website of webshop. Iedere dag helpen wij onze klanten met het behalen van hun doelstellingen. Wij voeren niet alleen zelf verbeteringen uit, maar helpen onze klanten ook zelf met het uitvoeren van online marketing.

De focus ligt bij ons op het realiseren van resultaat voor onze klant en het behalen van onze KPI’s en doelstellingen – ambitieus maar realistisch. Door onze samenwerking met webbouwer e-tailors, kunnen wij u beter adviseren en ondersteunen bij technische vraagstukken en een adequate oplossing bieden.

 

Online marketing uitbesteden?
Je kunt je online marketing volledig uitbesteden bij ons, wij helpen met het bepalen van de juiste strategie, doelstellingen, kanalen en zullen ons ook ontfermen over de uitvoering van A tot Z. Hierbij betrekken wij je zoveel mogelijk in dit traject, zodat we samen stappen kunnen maken en hierin kunnen groeien.


Zo is het bij ons ook mogelijk om trainingen te volgen op het gebied van online marketing en jezelf of je medewerkers verder te helpen ontwikkelen. Dit kan zijn een Google Analytics training, SEO trainingen, SEA trainingen, conversieoptimalisatie of social media advertising. Op deze manier kun je zelf werk in handen nemen en kunnen wij een consultancy rol op ons nemen, waarbij we kunnen adviseren en nieuwe ideeën op kunnen doen.

Online marketing disciplines

Online marketing kent vele onderdelen en disciplines. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder meer:

– Zoekmachine marketing

– Zoekmachine adverteren (zowel Google als Bing)

– Social media adverteren

– E-mailmarketing

– Programmatic advertising (display, video)

Tevens zijn wij in het bezit van de Google partner badge voor online marketing bureaus: Online marketing Zaltbommel google partner

U bent altijd welkom om eens een bezoek te brengen:

Bee Interactive
Boschstraat 90
+31 (0) 858 77 12 53

Wij helpen u graag met uw online marketing vragen of met het uitbesteden van uw online marketing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding×