Maak uw Online Business DNA compleet met een krachtige online marketing formule

Vindbaarheid

Mail ons

U heeft geïnvesteerd in een website, maar hoe zorgt u ervoor dat uw pagina ook daadwerkelijk bezoekers krijgt? Wij kunnen u hierbij helpen.

Door te adverteren op zoekmachines zoals Google of Bing, worden potentiële klanten gevonden én naar uw website geleid. 80% van de consumenten start hun zoektocht naar een product of dienst middels een online zoekmachine. Bent u niet zichtbaar binnen deze zoekmachines? Dan sluit u een grote groep potentiële klanten uit. Adverteren via zoekmachines als Google Adwords & Bing Ads zorgt ervoor dat u vindbaar bent, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit helpt u niet alleen bij acquisitie, maar zo houdt u ook de concurrent buiten de deur.

Online profiel

Een online profiel zorgt ervoor dat u en de belangrijkste gegevens van uw bedrijf, altijd correct en snel worden gevonden. Daarnaast stelt het u in staat om overige online marketing instrumenten in te zetten. De volgende zaken worden voor u ingesteld:

Google Analytics

Een Google Analytics account brengt de resultaten en opbrengsten van uw online campagnes in kaart. Tevens geeft het gedetailleerde en relevante informatie over de wisselwerking tussen de bezoekers en uw website.

Google mijn bedrijf (en maps)

Voor lokale online marketing zeer interessant en bijvoorbeeld voor:

  • Het opvragen en starten van een routebeschrijving
  • Telefonisch contact opnemen
  • Het schrijven van een recensie over uw product en/of dienst
  • Het bekijken van foto’s van uw bedrijf
Stap
1
Vindbaarheid

Bee Interactive Nederland richt uw Google Adwords en Bing Ads campagnes in en stelt een online profiel op zodat u goed vindbaar bent. Dit gebeurt doormiddel van zoekwoordenlijsten en advertentieteksten.

Stap
2
Waar en wanneer wilt u vindbaar zijn?

Door wie moet uw advertentie zeker worden gezien? Wilt u enkel binnen uw regio vindbaar zijn of bent u liever niet vindbaar op zondag? U kunt uw campagne zo specifiek instellen zoals u zelf wenst.

Stap
3
Resultaat analyse

Maak de resultaten van uw site inzichtelijk door het inrichten van een Google Analytics account. Zo wordt het gedrag van uw websitebezoekers in kaart gebracht en zijn uw opbrengsten meetbaar. Door een koppeling met een Google Ads account te maken kunnen ook de resultaten hiervan worden geanalyseerd.

Stap
4
Wat kost het en wat heeft het opgeleverd?

Uw resultaten zijn altijd goed meetbaar en u ontvangt maandelijks duidelijke rapportages. Een persoonlijke evaluatie omtrent deze rapportages behoort tot de standaarden van Bee Interactive Nederland.

Start Direct

Vindbaarheid

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Plan een vrijblijvend intakegesprek in.

Uw voordelen

OnlineBusiness DNA

Het Online Business DNA is dé basis voor iedere online marketing campagne. Deze basis bestaat uit de volgende online marketing instrumenten:

Vindbaarheid + ReTargeting + Online Adverteren + Beheer & Project Management
De combinatie van deze instrumenten versterken elkaar, zodat u bent verzekerd van een goed resultaat.

Google Adwords & Bing Ads Partner

Met een certificering van Google Adwords en Bing Ads wordt aangetoond dat het personeel van Bee Interactive Nederland over de juiste kennis en ervaring beschikt. Wij zorgen ervoor dat uw zoekmachine marketing en de complete vindbaarheid van uw website naar het hoogste niveau wordt getild.

DUIDELIJK OVERZICHT

Wordt u ook graag op de hoogte gehouden van uw online resultaten? Bee Interactive Nederland stuurt u maandelijks een duidelijke rapportage van uw campagnes en evalueert deze uiteraard graag met u.

MEETBAAR RESULTAAT

Uiteraard wilt u weten wat uw resultaat is. Een Google Adwords of Bing Ads campagne is volledig meetbaar. Bee Interactive Nederland ondersteunt u bij het in kaart brengen van uw resultaten door onder anderen uw Google Analytics account juist in te richten.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding×