Zoekmachine
adverteren

Mail ons

Wilt u meer online klanten? Met Google Adwords kunt u heel gericht adverteren in de meest populaire zoekmachine. Binnen enkele uren verschijnen uw advertenties online op de eerste pagina van Google. Het grote voordeel van adverteren in Google is dat u alleen hoeft te betalen voor het bezoek wat u ontvangt.

Zoekmachine adverteren in de praktijk

De plek van uw Google AdWords advertentie wordt bepaald door twee dingen; het bod op het woord en de kwaliteit van de campagne. Bee Interactive zorgt voor de balans tussen de positie en het bod van de advertentie. Een andere belangrijke factor is de kwaliteit en relevantie van de landingspagina op uw website. Deze moet overeenkomen met uw zoekwoorden en de tekst in de advertentie.

Google AdWords: de vele mogelijkheden

Adverteren in Google biedt veel opties; het verhogen van uw verkopen, of meer naamsbekendheid krijgen, het kan allemaal. Wilt u niet alleen in de zoekmachine zichtbaar zijn, maar ook op andere sites? Kies er dan voor om uw campagne ook in het displaynetwerk in te zetten. Heeft u een webwinkel en wilt u extra exposure binnen Google? Wilt u zoekende shoppers direct uw producten en prijs laten zien? Adverteer dan met een Google Shopping Campagne via Bee Interactive.

Google Adwords Certified partner

U wilt geen praatjes, maar gewoon resultaat. Bee Interactive is Google Certified Partner en heeft speciale SEA vakmensen in dienst. Wij verzorgen uw campagnes met een vooraf vastgesteld budget. U betaald dus nooit meer dan afgesproken!

Google AdWords scan

Bee Interactive helpt u graag om uw campagnes te optimaliseren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu gratis een Google Adwords scan aan.

Gratis AdWords Scan Aanvragen

Zoekmachine adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Plan een vrijblijvend intakegesprek in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding×