Visibility van uw website of webshop verbeteren?

U heeft geïnvesteerd in een website of webshop, maar hoe zorgt u ervoor dat deze beter zichtbaar is? Bee Interactive Nederland kan u hierbij helpen.
Voor het verbeteren van de zichtbaarheid van uw website of webshop maken wij in hoofdzaak gebruik van SEO, SEA en Content

Zoekmachineoptimalisatie
SEO heeft als doel om op gewenste zoekopdrachten organisch (niet-betaald) goed te ranken in SERP (Search Engine Result Pages). Het effect van werkzaamheden op SEO-gebied zijn op middellange termijn voor het eerst zichtbaar, doordat de zoekmachine de wijzigingen dient te waarderen. Het duurt gemiddeld 2 – 3 maanden voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn en direct effect hebben op bijvoorbeeld het aantal bezoekers en de interactie met de landingspagina’s van de websites.

Zoekmachine Adverteren
In veel gevallen kan het nuttig zijn om gebruik te maken van betaalde zoekresultaten. Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of service en/of wanneer concurrenten organisch (voorlopig) te sterk zijn in de organische zoekresultaten. Search Engine Advertising (SEA) leent zich in essentie voor snel en direct resultaat, waarbij Search Engine optimisation (SEO) een langere adem nodig is.

Om de zichtbaarheid op zichzelf te vergroten, kunnen branded (search en display) campagnes van groot nut zijn. Display campagnes kunnen wij zowel inzetten via het platform van Google als via ons ‘eigen platform’ cq. DSP. Betaald adverteren via search en display dient idealiter onderdeel te zijn van een bovenliggende strategie, waarbij deze onderdeel is van een combinatie van overige online marketing middelen, zoals e-mail marketing.

Content
Om een goede invulling te geven aan het vergroten van de zichtbaarheid, of dit nu via SEO of SEA is, zal ook ook goede content benodigd zijn. Voor zoekmachineoptimalisatie betreft dit bijvoorbeeld on-page optimalisatie door middel van geschreven SEO content en ondersteunende visuals, animaties en video.
In geval van SEA betreft het naast tekstadvertenties bijvoorbeeld ook banners, video’s voor de advertentiecampagnes waarvan ook retargeting een onderdeel kan zijn. Voor Google of Bing Shopping kunnen wij uw productfoto’s verzorgen en/ of optimaliseren.

Samen met u kijken we wat de meeste effectieve en efficiënte manier zal zijn om uw zichtbaarheid te vergroten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, de koffie staat niet klaar maar wordt wel vers gezet!

Neem nu contact met ons op

Wij zullen uw bericht op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden.


    Bel met Bee interactive
    +31 (0) 858 77 12 53
    Beschikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:30