Advertentie
platform
voor de
Makelaardij

Mail ons

Veel makelaars vertrouwen op Funda om hun woningaanbod aan de man te brengen. Zonder plaatsing op Funda is de woning niet goed vindbaar voor de consument. Dit stelt makelaars voor een dilemma. Hoe onderscheidt men zich ten opzichte van concurrenten? Er is een passende oplossing voor dit probleem. Bee Interactive heeft de beschikking over de gegevens van consumenten en weten daardoor wie er tot uw doelgroep behoort en welke consumenten zich aan het oriënteren zijn op de woningmarkt. Download hier de speciale informatiesheet om tarieven te bekijken.

Wij kunnen uw woningen proactief presenteren d.m.v. online adverteren op de 100 meest toonaangevende websites van Nederland. Zo kunt u mensen uit uw regio, waarvan wij weten dat zij op zoek zijn naar een nieuwe woning bereiken. U staat vooraan in de rij, niet tussen alle andere aanbieders en recht in de doelgroep.

Huizenbanner

De huizenbanner is een speciaal voor de makelaardij ontworpen online advertentie die makelaars in staat stelt hun aanbod te promoten op de beste websites van Nederland, zoals nu.nl, telegraaf.nl, regionale nieuwsbladen en nog vele anderen. Uiteraard wordt deze alleen getoond in uw werkgebied. Potentiële huizen kopers worden geattendeerd op nieuwe woningen in de markt en verkopers zien hoe actief u hun woning in de markt zet.

De Huizenbanner kan automatisch door middel van een koppeling met RealWorks en/of handmatig worden opgemaakt. Hierdoor kunt u het product ook optioneel aan uw cliënten aanbieden.

Download informatiesheet

Online adverteren per branche:

Advertentie platform voor de Makelaardij

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw makelaars kantoor? Plan gelijk een vrijblijvende afspraak in!

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding×